تحقیق دانشجویی

تحقیق دانشجویی

پاورپوینت مقاله تحقیق و پروژه دانشجویی با قیمت مناسب تر از کافی نت،راحت و بی دردسر تحقیق های خود را از سایت ما دانلود کنید.

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 120
  • بازدید دیروز : 164
  • بازدید کل : 327362

تحقیق کامبوجا (قارچ معجزه گر)


تحقیق کامبوجا (قارچ معجزه گر)

مقدمه:.............................................................................................................................. 2

تاريخچه پر بار قارچ کامبوجا:............................................................................................... 2

انرژي بيشتر:.................................................................................................................... 2

کامبوجا و هموتراپي............................................................................................................ 3

با کامبوجا صد ساله شويد..................................................................................................... 3

چاي مفرح........................................................................................................................ 4

موارد استفاده اصلي و خواص بهداشتي..................................................................................... 4

گلوکونيک اسيد Gluconic Acid.......................................................................................... 5

و گلوکورونيک اسيد Glucoronic Acid................................................................................ 5

اثرات مثبت چاي کامبوجا بر روي امراض مختلف...................................................................... 7

طرز تهيه و دز مصرفي چاي کامبوجا:..................................................................................... 8

جمع شدن آب در بدن :........................................................................................................ 10

نقرس :........................................................................................................................... 10

ازدياد مصونيت در مقابل امراض.......................................................................................... 10

عقيمي ونازايي................................................................................................................. 11

كليه ها........................................................................................................................... 11

پروستات........................................................................................................................ 11

سورياسيس..................................................................................................................... 12

اختلالات درخواب............................................................................................................. 12

غذايي با فرهنگ اصيل....................................................................................................... 12

توازن پتانسيل هيدروژن بدن................................................................................................ 14

اسيد لاكتيك..................................................................................................................... 15

انواع ويتامين B............................................................................................................... 17

كامبوجا و موارد مصرف خارجي آن..................................................................................... 18

اثرات مثبت چاي كامبوجا برروي امراض مختلف..................................................................... 22

ايدز............................................................................................................................... 22

آرتروز.......................................................................................................................... 23

آسم................................................................................................................................ 23

فشار خون....................................................................................................................... 23

برونشيت........................................................................................................................ 23

دماي مناسب.................................................................................................................... 24

آيا قارچ كامبوجا رامي توان خورد؟....................................................................................... 25

چگونه مي توان از قارچ خشك شده دوباره استفاده نمود؟............................................................. 25

عمر كامبوجا چه مدتي است؟............................................................................................... 26

قارچ كامبوجا را چه مدت مي توان نگاهداشت؟......................................................................... 26

چرا كامبوجا مي ميرد؟....................................................................................................... 27

چه موقع وبه چه ميزاني مي توان كامبوجا نوشيد ؟..................................................................... 27

عوارض جانبي چاي كامبوجا چيست؟.................................................................................... 27

نكاتي در مورد كامبوجا...................................................................................................... 28

 

موضوع: کامبوجا (قارچ معجزه گر)

مقدمه:

قارچ کامبوجا متشکل از کشتهاي همزيست سلولهاي مخمر از رسته ساکارو مايسس Saccharomyces با باکتريهاي ميله اي شکل (Xy Linorom) زيلي نورم و يک توده تقريبا کرم رنگ ژله اي است.

نخستين اطلاعات راجع به کامبوجا نشانگر قدمت 2000 ساله اين گياه است و بر اساس مدارک موجود، نام اين قارچ از يک پزشک ژاپني به نام (کمبو) گرفته شده است و شامل دو سيلاب است کامبو در زبان ژاپني به معناي جلبک قهوه اي و جا همان چاي است و گرچه کامبو جا نوعي قارچ است اما در واقع به شکل نوشيدني مورد مصرف قرار مي گيرد. در اين روند کليه مواد موجود در آن تبديل به آنزيم هاي، اسيدها و ويتامين هاي ضروري براي بدن مي شود. در صورت تکثير درست، چاي بدست آمده به هضم غذا کمک کرده، مواد سمي را از بدن دفع مي کند و قدرت دفاعي را بهبود بخشيده، در بدن توليد انرژي مي کند و اين در حالي است که طعم بسيار خوشمزه اي نيز دارد.

 

تاريخچه پر بار قارچ کامبوجا:

همانند همه پديده هاي باستاني به طور حتم نمي توان گفت زادگاه اوليه کامبوجا کجاست؟ اما نکته مسلم اين است که کامبوجا شرقي است احتمالا زادگاه اوليه آن کشور چين است. در نسخه تاريخي پادشاه تزين Tsin در چين «چاي جاودانگي» ناميده شده است و اين نه تنها در چين بلکه امروزه در ميان عامه مردم جهان قدر و ارزش خاصي دارد.

 

انرژي بيشتر:

هنگاميکه نخستين جرعه کامبوجا را بنوشيد متوجه مزه ترش و شيرين و گازدار آن مي شويد که شيريني و خاصيت گازي آن سبب گوارايي آن مي شود. پس اگر خواهان نوشيدني سالم و مفرح هستيد که نه تنها طعم متفاوت و جديد دارد بلکه انرژی زاست و از نقطه نظرهاي گوناگون براي سلامتي مفيد است به جرگه مصرف کنندگان کامبوجا پيوندند.

 

کامبوجا و هموتراپي

امروزه طب به کمک انواع داروها، شيمي درماني و پرتو درماني به مقابله با سرطان شتافته اند و از آنجا که بيماران سرطاني همواره از عدم انرژي کافي گلايه دارند و چون کامبوجا انرژي زا است مي تواند کمک فراواني به مبتلايان کرده واز سوي ديگر روزنه اميدي براي اين افراد باشد.

يکي از روشهاي جدي مداواي سرطان روش هموپاپيک است که متخصيص هموتراپي چاي کامبوجا به بيماران سرطاني خود توصيه مي کنند بدين صورت که در هنگام درد کامبوجا به عنوان مکملي همراه با ضد دردهاي مختلف مصرف مي شود.

 

با کامبوجا صد ساله شويد

آيا مي خواهيد صد سال عمر کنيد؟ بسياري از افراد از داشتن عمر طولاني ترس و وحشت دارند زيرا آن را با مسائل و مشکلاتي از قبيل امراض گوناگون ناتواني، فقر و تنهايي مرتبط مي دانند. اما چرا به نشاهاي مثبت ننگريم؟ بسياري از مسائل ناخوشايندي که براي ما اتفاق مي افتد به علت باور و تلقين ما از وجود اين مسائل است. در علم روانشناسي اين پديده (قدرت فکر) مي گويند، يعني با باورهاي درست و قدرت فکري مثبت مي توانيم شيرازه زندگي خود را به دست گيريم، عده اي از دانشمندان معتقدند که پديده «دارونما» هستند بدين معني که تاثير برخي پديده ها چنان بر روي مصرف کننده مثبت است که به شخص آرامش واميد مي بخشد و سبب قوي شدن روحيه شخص مي شود و مصرف کننده باور مي کند که آن پديده باعث تغييرات مثبت و بهبود اوست . بسياري از کساني به صد سالگي رسيده اند کامبوجا علت طول عمر مي دانند، يعني کامبوجا براي آنها همان اثر «دارونما» را دارد.

 

چاي مفرح

موارد استفاده اصلي و خواص بهداشتي

در کشور روسيه تحقيقات فراواني در مورد چاي کامبوجا شده است. يکي از خواص اصلي کامبوجا که شناخته شود و بسيار مورد توجه مي باشد خاصيت آن در پالايش وپاک کنندگي خون است . مصرف کنندگان در روسيه تجربه کرده اند اين چاي تسکين دهنده و عامل مداواي دردهاي مفصلي و نقرس مي باشد و همچنين به علت خاصيت پالايش اين نوشيدني معتقدند که سنگهاي کليه و صفراوي در نتيجه نوشيدن اين چاي شکسته و دفع مي شوند.

اثرات کامبوجا در لاغري : براي کنترل وزن و رسيدن به وزن مطلوب که همگان خواستار آن هستند 4 عامل عبارتند از : 1 – خود آگاهي 2- رژيم صحيح غذايي 3- اشتها 4 – هماهنگي متابوليسم.

مي دانيم که متخصصين تغذيه تاکيد به ورزش کردن براي لاغري دارند که کمبوجا متابوليسم را هماهنگ مي کند و نيز سبب ازدياد انرژي مي گردد و چون اشتها (تنظيم مي کند، پس 4 عامل اصلي کنترل وزن را خواهيم داشت.

تعين دقيق ارزش کالري کامبوجا کمي مشکل است، يکي از متخصصان تغذيه به نام کانتر فرانک، Gunter frant بررسي هاي مبسوطي در اين زمينه نموده است که بدين شرح است. شکر 394 کيلوکالري که گر 70 گرم در هر ليتر براي تکثير چاي مصرف شود 276 کيلوکالري توليد مي شود، لذا هر ليوان چاي کامبوجا داراي حدود 90 کالري مي شود.

لذا گفته مي شود اگر 10 دقيقه قبل از هر وعده غذا نوشيده شود به علت انرژي زايي نياز به خوردن غذا به وجود نمي آيد پس سبب لاغري مي شود.

 

غذايي با فرهنگ اصيل: اسيد لاکتيک: توليد اسيد لاکتيک يکي از فعاليت هاي بدني است که در اغلب اعمال تخمير از جمله تبديل شير، ماست نيز اسيد لاکتيک توليد مي شود. اسيد لاکتيک دو نوع است : 1- اسيد لاکتيک خوب L(+) و اسيد لاکتيک بد (-) D، اسيد لاکتيک L(+) به گردش خون در بدن کمک کرده و هضم غذا و تسهيل عمل دفع مي شود همچنين نقش سيستم دفاعي بدن در مقابل انواع عفونتهاست، کامبوجا تنها اسيد لاکتيک L(+) را توليد مي کند که نمايانگر سودمندي آن براي بدن مي باشد.

 

از آنجا که کامبوجا همانند يک آنتي بيوتيک طبيعي natural Antibiotic عمل مي کند، در نتيجه PH بدن يعني توازن اسيدي، بازي خون را ممکن مي سازد، در انسان سيستم گردش خون منظم، تنفس سالم و منظم کارکردن کليه ها سبب مي شود که ميزان مايع موجود در بدن متناسب و متوازن باشد يکي از خواص اصلي کامبوجا هماهنگ نمودن PH لازم در بدن مي باشد.

 

گلوکونيک اسيد Gluconic Acid

و گلوکورونيک اسيد Glucoronic Acid

در نتيجه اکسيد شدن ناقص مواد قندي (گلوکز) گلوکونيک اسيد پديد مي آيد که براي بدن بسيار لازم است و عامل مهمي در جذب برخي از مواد معدني لازم از جمله کلسيم است که اين ماده را کامبوجا در روند تخمير توليد مي کند.

گلوکورونيک اسيد نيز در نتيجه فعاليت کبد در بدن توليد مي شد که براي پالايش و شستشوي خون از مواد مضر و سمي بسيار لازم و مفيد است. پالايشي که در نتيجه وجود گلوکورونيک اسيد در بدن به وجود مي ايد سبب کمک به بهبودي بسياري از امراض از قبيل نقرس، روماتيسم و آرتروز مي شود، شايان ذکر است که گلوکورونيک اسيد نيز يکي از موادي است که کامبوجا توليد مي کند.

 

انواع ويتامين B، ويتامين B نقش علمي در سلامتي دارد که کمبود آن سبب بروز خستگي، ضعف و اختلالات عصبي و مغزي شده و سرانجام عوارض رفتاري مانند افسردگي را باعث مي شود. بنابر اين وجود ويتامين هاي B در غذا لازم است و اغلب غذاها کم و بيش ويتامين B دارند. خوشبختانه کامبوجا از اين قاعده مستثني نيست و در قارچ معجزه گر منابع سرشاري از ويتامين B ديده مي شود.

در جدول زير کليه مواد موجود در چاي کامبوجا مشاهده مي شود.

 

1- اسيد لاکتيک

2- اسيد استيک

3- اسدي کربنيک

4- ويتامين B12

5- آنزيم هاي مختلف

6- پتاس يا ويتامين B3

7- ويتامين B6، Pyridoxine

8- گلوکونيک اسيد

9- گلوکورونيک اسيد

10- فوليک اسيد

11- ويتامين B2 Riboflovin

12- ويتامين B1 Thiamine

13- اسيد يوزنيک Usnic Acid

 

 

شامل یک ورد 29 ص و یک پاورپوینت 10 ص


مبلغ قابل پرداخت 36,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۱ آذر ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 221

دیدگاه های کاربران (0)

تمامی مقاله تحقیق گزارش کار آزمایشگاه را از سایت ما دانلود کنید

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما