اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا
بخشی از مطالب پاورپوینت:
روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز
فروکتوز
فروکتوز بر خلاف گلوکز و قندهای مشابه مانند مانوز و گالاکتوز یک ترکیب کتونی است ،
نام قدمی آن لوولوز است که متناظر با استفاده از دکستروز برای گلوکز بوده است،
فروکتوز یک ماده هیکروسکوپ ( آب دوست ) است که به راحتی به حالت کریستالی در نمی آید ،
خصوصیات حسی
شیرینی یک ماده غذایی به چندین عامل بستگی دارد :
دما ، PH ، درصد مواد جامد و حضور مواد شیرین کننده دیگر در محیط ،
فروکتوز از نظر شیرین کنندگی با دیگر شیرین کننده ها که در یک محیط قرار می گیرند هماهنگی دارد ،
شیرینی نسبی مخلوط 50/50 از فروکتوز و ساکارز حدود 128 می باشد ،
راههای استخراج فروکتوز
کریستالیزاسیون فروکتوز :
یکی از مشکلات در تولید فروکتوز کریستالی با پایداری بالا کریستالی شدن متانول ، اتانول و آب می باشد ،
بهترین راه کریستالی کردن کردن فروکتوز استفاده از محلول آبی می باشد که بعد از گذراندن یک مرحله سرد سازی رشد کریستال ها آغاز خواهد شد ،...
شامل 23 اسلاید در قالب پاورپوینتppt
مبلغ قابل پرداخت 25,500 تومان