تحقیق دانشجویی

تحقیق دانشجویی

پاورپوینت مقاله تحقیق و پروژه دانشجویی با قیمت مناسب تر از کافی نت،راحت و بی دردسر تحقیق های خود را از سایت ما دانلود کنید.

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 478
  • بازدید دیروز : 251
  • بازدید کل : 326063

تحقیق مراحل تولید عسل


تحقیق مراحل تولید عسل

1- چكيده

 

2- كليات

 

1-2- انواع عسل

 

2-2- چگونگي و ميزان بكارگيري

 

3-2- كالاهاي قابل جانشيني

 

4-2- قيمت و امكان فروش

 

3- بررسي فني

 

1-3- اصول فرآيند توليد

 

2-3- نكات علمي و شرايط بهينه

 

3-3- نمودار گردش مواد در كارخانه

 

4-3- كنترل كيفيت

 

5-3- نگهداري

 

4- برآوردهاي فني

 

1-4- ظرفي و برنامه توليد

 

2-4- مشخصات فني

 

3-4- كنترل كيفيت

 

4-4- تاسيسات عمومي

 

5-4- نيروي انساني

 

7-4- زمان بندي اجراي طرح

 

5- بررسيهاي مالي و اقتصادي

 

1-5- جدول ارزش مواد اوليه

 

ــــ جدول هزينه انرژي

 

ــــ جدول هزينه نيروي انساني

 

2-5- جدول ماشين آلات و تجهيزات توليدي

 

ــــ جدول هزينه وسايل نقليه

 

ــــ جدول هزينه تاسيسات عمومي

 

ــــ جدول هزينه ساختمانها

 

ـــــ جدول هزينه محوطه سازي

 

ـــــ جدول هزينه هاي قبل از بهره‌برداري

 

3-5- سرمايه ثابت

 

ـــــ سرمايه در گردش

 

ـــــ كل و نحوه سرمايه گذاري

 

4-5- جدول هزينه استهلاك

 

ـــــ جدول هزينه تعميرات ونگهداري

 

5-5- جدول تفكيك هزينه‌هاي ثابت و متغيير توليد

 

ـــــ محاسبه قيمت تمام شده

 

6-5- محاسبه قيمت فروش

 

7-5- جداول مالي اساسي

 

ـــــ جدول پيش‌بيني عملكرد سود و زيان

 

ـــــ جدول پيش بيني گردش وجوه نقدي

 

ـــــ جدول پيش بيني تراز نامه

 

8-5- شاخصهاي اقتصادي

 

ـــــ ارزش افزوده

 

ـــــ نقطه سر به سر

 

ـــــ نرخ بازدهي و دورة برگشت سرمايه

 

ـــــ سرمايه گذاري سرانه

 

9-5- تجزيه و تحليل و ارزيابي طرح

 

خلاصه تهيه و بسته بندي عسل

 

 

 


1ـ چكيده

1ـ1ـ مشخصه طرح :

عنوان طرح تهيه عسل و بسته‌بندي در بسته‌هاي 50 و 100 گرمي (صادراتي ) مي‌باشد . طبق استاندارد شماره 92 ايران چنين تعريف شده است : عسل محصولي است طبيعي كه توسط زنبورهاي عسل از شهد گل و يا شهد قسمتهاي ديگر گياه در كندو بوجود مي‌آيد . و ويژگيهاي عمومي آن مي‌بايست بر طبق استاندارد تدوين شده باشد . محصول جنبي اين طرح موم مي‌باشد و ظرفيت توليدي طرح 125 كيلوگرم عسل بسته‌بندي شده در ظروف 50 و 100 گرمي يكبار مصرف در ساعت مي‌باشد .

2ـ1ـ فرآيند توليد :

عسل شان پس از خروج از كندو در گرمخانه قرار داده شده و سپس بوسيله دستگاه اكستراكتور ، عسل از موم جدا سازي مي‌شود . عسل بدست آمده سپس صاف شده و پس از پاستوريزاسيون بوسيله دستگاه بسته‌بندي اتوماتيك بسته‌بندي مي‌شود .

3ـ1ـ شرايط عملياتي :

تعداد روز كاري در سال 270 روز و بر اساس يك شيفت 8 ساعته محاسبه شده است .

 

4ـ1ـ در صد تامين مواد اوليه :

ماده اوليه اصلي يعني عسل كلاً از داخل كشور تهيه مي‌شود و مواد بسته بندي وارداتي است و مي‌توان گفت كه 90 درصد مواد اوليه داخلي و 10 درصد وارداتي مي‌باشد .

5ـ1ـ تعداد كاركنان :‌

مديريت يك نفر ، پرسنل توليدي شامل 7 نفر كارگر و دو تكنسين ، اداري و مالي 2 نفر ،‌نگهبهان و خدماتي 1 نفر ، راننده و تداكاتچي 1 نفر ، تاسيساتي يكنفر ،‌جمع پرسنل 15 نفر .

6ـ1ـ تاسيسات زير بنايي :‌

كل توان برق 80 كيلووات : فرآيند 54 كيلوات ، تاسيسات 16 كيلو وات ،‌اضطراري 11 كيلو وات ، آب مصرفي روزانه در حد استاندارد آب آشاميدني و به ميزان 5 متر مكعب در روز قابل تامين از شبكه سراسري .

روزانه حدود 200 ليتر گازوئيل جهت ديگ بخار به مصرف مي‌رسد .

سيستم جمع آوري و تصفيه و دفع فاضلاب بطريق سپتيك تانك پيش بيني شده است .

 

 

 

 

7ـ1ـ دستگاهها و تجهيزات خط توليد :

فقط دستگاه‌ بسته‌بندي اتوماتيك عسل در بسته‌هاي 50 و 100 گرمي خارجي مي‌باشد و كل هزينه ارزي 230000 دلار و كل هزينه ريالي 230000 هزار ريال مي‌باشد .

8ـ1ـ زمين و ساختمانها :

مساحت زمين 2500 متر مربع ،‌كل زير بنا 725 متر مربع ،‌سالن توليد 200 متر مربع ،‌انبارها 310متر مربع ،‌تاسيسات 80 متر مربع ، داراي 45 متر مربع ، نگهباني 30 متر مربع . سرويس بهداشتي 15 متر مربع ، نمازخانه و نهار خوري 20 متر مربع ، گرمخانه 20 متر مربع و آزمايشگاه 15متر مربع .

9ـ1ـ سرمايه گذاري :

سرمايه ثابت 291066 هزار ريال ، سرمايه در گردش 200267 هزار ريال و كل سرمايه گذاري 491333 هزار ريال مي‌باشد .

سرمايه گذاري مجري بميران 40 درصد 201333 هزار ريال و وام بلند مدت 170000 هزار ريال و وام كوتاه مدت 120000 هزار ريال ميباشند .

 

 

10ـ1ـ قيمت تمام شده :

كل هزينه‌هاي ثابت توليد 58542 هزار ريال و كل هزينه‌هاي متغير توليد 802312 هزار ريال مي‌باشد و قيمت تمام شده هر كيلو محصول توليدي 3188 ريال است .

11ـ1ـ قيمت فروش :‌

قيمت فروش محصول از قرار هر كيلو 4000 ريال محاسبه شده است .

12ـ1ـ شاخصهاي اقتصادي :

سود ويژه در ظرفيت‌ نهائي 215146 هزار ريال ، ارزش افزوده خالص 269237 هزار ريال ، نقطه سر به سر 21 درصد ، نرخ بازدهي 35 درصد ، دوره برگشت سرمايه 4/2 سال و سرمايه گذاري ثابه سرانه 19404 هزار ريال مي‌باشند .

2ـ كليات :

مقدمه :

ماده اوله بيشتر عسلي كه در دنيا توليد مي‌شود شهد گلها است ،‌اين شهد توسط زنبور عسل جمع‌آوري و در داخل كندو تبديل به عسل مي‌شود . شهد و گرده در واقع طمعه‌اي است كه اغلب گياهاني كه نياز به گرده افشاني توسط حشرات دارند ، توليد كرده تا حشرات را بطرف خود جلب نمايند .

زنبوران عسل مهمترين حشرات گرده افاشت بوده و در واقع مي‌توان گفت كه عسل محصول جنبي عمل گرده افشاني است . ارزش ساليانه محصولاتي كه بكمك حشرات گرده افشان توليد مي‌شوند بيش از دويست ميليارد ريال بوده در حاليكه ارزش ساليانه عسل در دنيا حدود چهار ميليارد ريال مي‌باشد . از بين حشرات بالا زنبور عسل معمولي يا Apismellifera بيشترين را توليد مي‌نمايد .

بنابر آنچه شد ، بيشترين عسل دنيا از شهد گل گياهاني كه احتياج به حشرات گرده افشان دارند توسط زنبور و با مديريت زنبور دار توليد مي‌شود. در اين رابطه نقش زنبور عسل بسيار جالب توجه است . سوخت يك زنبور در حال پرواز حدود 2/1 ميلي گرم عسل در كيلو متر يا بعبارت ديگر يك ليتر عسل در هر سه ميليون كيلومتر مي باشد . براي توليد هر يك كيلوگرم عسل اضافي كه به بازار عرضه مي‌شود ،زنبور عسل هشت كيلوگرم ديگر عسل براي دوام وبقاء خود احتياج دارد . براي توليد عسل بالا مسافتي جمعاً معادل شش دور گردش در مدار زمين ( و با سوختي معادل 25 گرم براي هر دور ) طي شده است . بعبارت ديگر براي توليد هر شيشه نيم كيلوئي عسل كه به بازار عرضه مي‌شود و مابعنوان مصرف كننده بسرعت آن را مورد استفاده قرار مي‌دهيم . زنبوران مجموعاً مسافتي معادل سه دور گردش در مدار زمين را طي كرده و در هز دورگردش 25 گرم عسل بعنوان سوخت مصرف كرده‌اند .

بيشترين عسلي كه زنبوران توليد مي‌نمايند مورد مصرف خودشان قرار گرفته و زنبور دار فقط عسل اضافي يا در واقع مازاد بر احتياج كندو را برداشت مي‌نمايد . بطور كلي توليد عسل در هر منطقه بستگي به عوامل زير دارد :

الف :‌ ميزان شهد و گرده و عسلك گياهان منطقه ( گرده پروتئين لازم براي نوزادان زنبور عسل را فراهم مي‌نمايد . )

ب : محدوده و قدرت چراي زنبوران در منطقه :‌

ج : وجود جمعيت كافي براي بهره‌برداري از منابع شهد .

د : آب و هوا مشخص مي‌نمايد چه مقدار از استعدادهاي شهد و زنبور قابل بهره‌برداري و استفاده خواهد بود

 

 

شامل ورد 49صفحه ای


مبلغ قابل پرداخت 36,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 435

دیدگاه های کاربران (0)

تمامی مقاله تحقیق گزارش کار آزمایشگاه را از سایت ما دانلود کنید

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما