تحقیق دانشجویی

تحقیق دانشجویی

پاورپوینت مقاله تحقیق و پروژه دانشجویی با قیمت مناسب تر از کافی نت،راحت و بی دردسر تحقیق های خود را از سایت ما دانلود کنید.

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 182
  • بازدید دیروز : 193
  • بازدید کل : 325516

طلا (GOLD)


طلا	(GOLD)

مقدمه 2

2-2- خواص شيميايي 10

3- كيمياگري 12

4- توزيع جغرافيايي ذخاير طلا 17

1-4 ميزان فراواني 17

2-2-4- معادن طلاي ايران 19

5- تشكيل كاني ها 20

1-2-2-5- كاني هاي اوليه ( درون زاد) 21

- كاني هاي ثانوي شامل كاني هاي دگرگوني و كاني هاي برون زاد 24

1-6- ژئو شيمي طلا 25

2-6- كاني شناسي 25

3-6 منشأ طلا 27

1-1-4-6- پيدايش ذخاير پلاسر طلا 30

1-3-4-6- تلوريدهاي طلا 32

7- اكتشافات معادن طلا 37

1-8- آناليز كمي نمونة معدني طلا 40

2-1-8- تعيين مقدار طلا بادستگاههاي اسپكتر و فتومتر ( جذب اتمي) 40

2-2-1-8 انحلال طلا با سيانير و آناليز آن با دستگاه جذب اتمي 41

3-1-8 اندازه گيري طلا به روش وزني به صورت فلز ( رسوبي) 42

9- روشهاي استخراج طلا 47

1-2-9 لاوك يا تشت طلاشويي (Goid pan) 48

2-2-9 گهواره طلاشويي (miners Cradie) 49

3-9 روش ملغمه كردن (The amalgamtion process) 51

4-9 روش كلريناسيون (chlorination) 53

5-9 استخراج طلا به روش سيانوراسيون (Cyanidation) 53

2-5-9 مكانيزم حلاليت طلا در محلولهاي سيانيد 54

5-5- 9 بازيابي طلا از محلولهاي سيانيدي 61

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

طلا (GOLD)

 

مقدمه

براي قرن ها، طلا به ويژگي هاي منحصر به فرد، نايابي، زيبايي، و عدم فناپذيري، مورد توجه هميشگي انسانها بوده است. كشورها طلا را به عنوان ذخيره ثرونت ووسيله اي براي تبادل معاملاتيپذيرفته اند و افراد براي كسب اطمينان از تغييرات و عدم ثبات پولهاي كاغذي، همواره بدنبال خريد و ذخيره طلا بوده اند. در حال حاضر، معاملات طلا بجاي شيوه هاي سنتي استفاده از شمش، سكه و جواهرات، در بازارهاي بورس بين المللي صورت مي گيرد. قراردادهاي سلف خريد و فروش طلا، از ابزارهاي معاملاتي با ارزش هستند كه توليد كنندگان تجاري و مصرف كنندگان طلا از آنها استفاده مي كنند.

طلا در طبيعت به صورتهاي مختلفي يافت مي شود: در تركيبات نقره و سرب، رگه هاي كوارتز، طلاي بستر رودخانه و يا به همراه سولفيدها، در آب شور مقادير قابل توجهي طلا يافت مي شود اما استحصال آن مقرون به صرفه نيست.

تلاشهاي اوليه براي كسب طلا از هنگام اولين سفر دريايي كريستلف كلمب صورت گرفت. از سال 1492 تا 1600، كشورهاي آمريكايي شمالي و جنوبي و جزاير واقع در كارائيب بيشترين ميزان استخراج طلا را داشتند و معاملات تجاري عمدتا توسط اين كشورها انجام مي شود. در اواسط قرن 17، كلمبيا، پرو، اكوادور، پاناما، و جزاير اطراف آن بيش از 61% از طلاي كشف شده جديد را در اختيار گرفتند. در قرن 18، اين كشورها 80% طلاي جهان را عرضه مي كردند. پس از اكتشاف طلا در كاليفرنيا در سال 1848، آمريكاي شمالي به عنوان بزرگترين توليد كننده و عرضه كنده طلاي جهان شناخته شد. از سال 1850 تا 1875 مقدار اكتشاف طلا در جهان از 350 سال گذشته آن، بيشتر شد و در سال 1890، رگه هاي يافت شدة طلا در آلاسكا و يونان مهمترين منابع طلا شناخته شدند و تنها اندك زماني پس از آن، طلا در آفريقا كشف شد و امروزه، بزرگترين توليد كنندگان طلا : آفريقاي جنوبي، ايالات متحده آمريكا، استراليا، كانادا، چين، اندونزي و روسيه هستند.

ايلات متحده آمريكا، اولين نقش رسمي مبادلاتي طلا به عنوان پولرا در سال 1792 اجرا كرد و كنگره پشتوانه پول كشور را با دو فلز طلا و نقره تعيين نمود. طي ركود بزرگ اقتصادي در دهه 1930، بيشتر كشورها براي تثبيت بيشتر وضعيت اقتصادي، پول خود را از طلا جدا كردند، بار ديگر، در سال 1944 طلا به سيستم پولي بازگشت و آن زماني بود كه معاهده (Bertton Woods) ارزش پول كاغذي كشورهاي جهان را با دلار آمريكا تعيين كرد كه خود دلار نيزپشتوانه طلا را بخود گرفت. اين معاهده تا سال 1971 پايدار بود و سرانجام نيكسون، رئيس جمهور وقت آمريكا، بالغو اين قرارداد، به تسلط طلا بر دلار پايبان دادژ در حال حاضر، قيمت طلا به صورت آزاد و با چرخه عرضه و تقاضا تعيين مي شود و عوامل سياسي و اقتصادي در تغيير است قيمت آن نقش دارند.

طلا يكي از كالاهاي تجاري حساس و حياتي است. از ويژگي هاي اين فلز قيمتي مي توان به اين موارد اشاره كرد: بهترين هدايت كننده الكتريسيته، مقاومت بسيارزياد در مقابل خوررگي و نيز يكي از مواد پايه كه در تركيبات شيميايي و ابزارهاي جديد مورد استفاده قرار مي گيرد.

در حال حاضر طيف وسيعي از شركتهاي معدني، توليد كنندگان، بخشهاي صنعتي و مصرف كنندگان در معاملات طلاي بازارهاي بورس جهاني فعاليت دارند و از آنجايي كه بطور سنتي، طلا ثروت و سرمايه محسوب مي شود، بسيار از سرمايه گذاران اقدام به تبديل بخشي از سرمايه هاي خود به اين فلز گرانبها و خريد و ذخيره آن مي نمايند.

1- تاريخچه طلا

طلا اولين عنصري است كه انسانها تحت عنوان فلز آنرا شناختند. در اواخر عصر حجر و آغاز قرن نو سنگي ( عصر حجر جديد neolithic ، 8000 سال قبل از ميلاد مسيح) آب وهواي جهان تا حد زيادي تغيير كرد. نواحي زيادي خشك شدند، و ناگزير به ايجاد اقامتگاههاي دائمي در اطراف رودخانه هايي مثل فرات، دجله و نيل گشتند. اولين يافته هاي باستانشناسي كه به مصر باستان و بين النهري باز مي گردد، حكايت از آن دارد كه سومريان در 3000 سال قبل از ميلاد در آنجا مقيم بودند. يافته هاي مهمي نزديك وارناي جديد، mosern Varna در كرانة سواحل درياي سياه در بلغارستان به دست آمده است. ابتدا از طلا در مذهب هنر و Insian Vedanta (1000 سال قبل از ميلاد) و نوشته هاي هرودوتوس Herodotus (484- 425 سال قبل از مياد) و وصيت نامه هاي قديم (1000 سال قبل از ميلاد) نام برده شد.زمان قبل از ميلاد مسيح مصر اصلي ترني كشور دارندة طلا بود و اين وضع را تا 1500 قبل از ميلاد حفظ كرد. توليد طلا در 1300 سال قبل از ميلاد به حد اعلاء خود رسيد. در آن زمان اولين قوانين توليد طلا با مجوز انحصاري فرعون وضع شد. در 2700 سال قبل از ميلاد از حلقه هاي طلا به عنوان پول استفاده مي شد؛ اولين سكه هاي طلا در 600 سال قبل ميلاد به ظهور رسيد.

منشاء طلاي استفاده شده توسط مصريان نامشخص است. بخش عمدة آن به نظر مي رسد از حبشه در مصر باستان آمده باشد اما مقادير قابل توجهي در پي سفرهاي مكرر به پونت“Punt”وارد شد. ايالات حاص بهرهمند از طلا در مصر بر روي كشورهاي همسايه اثر گذاشتند. كشور او فيرophir ذكر شده توسط حضرت سليمان كه در قرن 10 قبل از ميلاد بر اسرائيل حكومت مي كرده، به عنوان منشاء طلا مي تواند معادل پونت باشد. اما هندوستان غير ممكن است فروشنده و عرضه كننده بوه باشد. تجارت طلاي مصريان بخصوص تحت انگيزة دريانوردي فينيفيه اي ها و رومي ها توسعه يافت. گرچه مصر اصلي ترين كشور ارائه دهندة طلا تا تقريباً يكسال قبل از ميلاد بود، با اين همه طلا در مناطق ديگري همچون هندوستان india، ايرلند Ireland ، بوهميا Bohemia ، كوههاي كارپاتيان، Carpathian Mountains ، گاال Gaul در Iberian peninsula و caucasus پيدا و استفاده مي شد.

حتي در زمانهاي قديم مالكيت طلا از حاكمي به حاكم ديگر از راه فتح منطقه و مجموعة قبايل تغيير مي كرد. الكساندر، Alexander بزرگترين مالك طلاي هند و نيز بخشهاي مهمي از گنج فراعنه بود. روميها فلز كمي در نواحي خود داشتند اما سفرهاي نظامي آنها مقادير زيادي را به صورت غنيمت جنگي براي آنها به ارمغان آورد؛ آنها همچنين از ثروت هاي معدني كشورهاي تحت سلطه به خصوص اسپانيا كه بش از 40000 برده در آن به معدنكاري گمارده شده بودند بهره برداري مي كردند. تجمع شمش ها و سكه هاي طلا به مقدار وسيعي رسيد. سپس، طلاي بيشتري براي كالاهاي تجملاتي استفاده شد و در پايان امپراطوري رم كاهش طلا پديدار گشت.

با ظهور مسيحيت در اروپ در زمان قرون وسطي تلاش براي يافتن طلا كاهش يافت. علاوه بر اين، تا آغاز قرون وسطي هيچ قدرت سياسي غالبي براي سازماندهي توليد طلا در مقايس زياد وجود نداشت. در اروپا تنها رسوبات كوههاي Alps, Carpathians , Sudeten اهميت داشتند خارج از اروپا طلا در هند، ژاپن و سيبري توليد مي شود.

در پي كشف آمريكاي جنوبي توسط اسپانيائيها در اواخر قرن پانزدهم، آنها مقادير قابل توجهي طلا را از اين جهان جديد به اروپا منتقل كردند. اگر چه فاتحان، صنعت معدنكاري عظيمي را در آمريكاي مركزي تأسيس كردند، اما تلاشهاي آنا براي افزايش تولدي طلا با موفقيت همراه نبود؛ اكثر يافته ها متشكل از نقره بود. اين امر تا كشف رسوب در بريل ادامه داشت، در برزيل افزايشا قابل تومجه توليد طلا گزارش شد. اين رسوبات از سال 1725 تا حدود 1800 استخراج شد.

بعد از حدود سال 1750 طلا درمقياس زيادي در گل و لاي هاي شرقي كوههاي اورال استخراج شد. در سال 1840، طلاي رسوبي در سيبري كشف شد. رسوبات روسيه توسط سزار، Czars و مالكان زمين كه بايد مالياتهايشان را با طلا بپردازند استخراج گرديد. روستها تقريباً يك پنجم محصول طلاي جهان را توليد كردند اين نسبت تا به امروز حفظ شد.

كشف طال در كاليفرنيا در سال 1848 توليد طلا را تا حد زايدي افزايش داد. قوانين خاص در بخشهاي غري ايالات متحده وضع شد كه به معندنكاران خصوصي حق مسلي را در مورد معادن مي داد. اين ضوع ادامه داشت تا وقتي كه رسوبات طلا در استرالياي شرقي (1851)، نوادا Nevada (1859)، كلرادو (1875)، آلاسكا (1886)، نيوزيلند و استرالياي غربي (1892)، و كاناداي غربي ( 1896) يافت شد. به هر حال، اين رسوبات خيلي زود اهميت خود را از دست دادند.

قوي ترين انگيزه ها مستعد توليد طلا بود بواسط‍ اكتشاف ميادين طلا در “وايت واتر زراند”، Wit watersrand در آفريقاي جنوبي در سال 1885، اين رسوب بسيار غني ظاهراً استخراج بهتري را در آينده تخمين مي كمند. طلاي آفريقاي جنوبي خيلي زود در بازا جهاني جاي خود را به دست آورد. محصول به طور متناوب افزايش يافت به جز در زان جنگ بوئر Boer war (1902- 1899) كه اين امر مدتي متوقف شد. در دهة 1970 توليد طلا در آفريقاي جنوبي و بقيه جهان تثبيت شد. امروزه در آنجا بيشتر از 300000نفر براي تولدي طلا گمارده شده اند. كشف رسوبات زياد طلا در برزيل در دهة هفتاد فعاليت هاي پيش بيني كننده اي را به وجود آورد مراكز جديد توليد Sierra pelada در برزيل، كانادا، استراليا، و نزوئلا و New Guinea(ok tedi ) ايجاد گرديد كه موج تغيير عمده اي در توزيع جغرافيايي محصول طلاي جهاني شد.

معدن طلا در غنا Ghana (gold Coast) تنها براي بازي كردن يك نقش در قرن بستم آغاز شد. با اين همه، رسوبات پيش از قرون وسطي شناخته شده بودند. توليد طلا در زيمباوه و بخش شرقي علفزارهاي آفريقاي جنوبي حد متوسطي را بوجود مي آورد اما نه مقدار معيني در تلويد كلي آفريقاي جنوبي.

كل محصول طلا در عهد عتيق در حد ارزيابي شده، تقريبي است. نزديك سقوط امپراطوري رم اين محصول تقريباً 10000t بود. رقم كل توليد t 3000-2000 را براي قرون وسطي در نظر گرفته اند. قبل از كشف آمريكا، توليد سالانة جهاني به حدود t 5رسيد.

توليد سالانه به t10 در سال 1700 رسيد و در سال 1800 به t15 و در سال 1848به t40 افزايش يافت. تا اينكه رسوبات كاليفرنيايي كشف شد. اوايل 1852، بيش از t/a 200 استخراج شد اما توليد به تدريج تا سال 1890 كاهش يافت. پس از آن، ميزان خروجي زياد معادن آفريقاي جنوبي توليد سالانة جهاني را در سال 1904 به t500، در سال 1907 به t700 و در سال 1936 به t1000 رسانيد. اين رقم به t1700 رسيده كه كشورهاي بلوك غرب نيز در آن به مقدار t300 سهم دارند.

توليد طلاي كل جهان تا به امروز t105 افزايش يافته است. بيشاز يك سوم طلاي موجود توسط بانكهاي مركزي ملل صنعتي غربي به عنوان پول رايج نگهداري مي شود. حتي سهم بزرگتري در دست بخشهاي خصوصي است، و مقدار زيادي از آن به شكل جواهرات مي باشد. كراگراندها krugerrands تنها t2000 به حساب مي آيند و مقادير كمتري در صنعت به گردش خد ادامه مي دهند سهم بخش خصوصي در توليد كل تا به امروز ميان آفريقاي جنوبي (%40)، ايالات متحده (%15) امپراوريهاي قديمي(%10)، بريتانياي قديم(%10)، استراليا(%10) و كانادا(%5) تقسيم مي شود.

در عهد عتيق، دانه هاي طلا به شستن سينگهاي كف رودخانه به دست مي آمد كه كار سختي براي رسيدن به مطلوب بوده از 3900 سال قبل از ميلاد طلاي رسوبي به تكه هاي بزرگتري ذوب شد. مصريان باستان ابتدا به دنبال استخراج سنگهاي طلا بودند. خرد كردن سنگها و شستشو اغلب بر عمليات حرارتي تقدم دارد.

آناليز يافته هاي باستانشناسي حاكي از آن است كه در مصر جداسازي طلا از نقره و مس احتمالاً تا اوايل 2000 قبل ميلاد امكان پذير بود. با گداختن مواد به همراه نمك نقره جدا شده و كلريد نقره به دست مي آمد. آلياژ طلا – نقره طبيعي، electrum magicurn به اجزاء خود تجزيه شد. گرفتن مس بصورت سرباره با افزودن سرب به دنبال گرفتن فلز با ارزش از سرب، Cupellation روشي آشناست.

در اسپانيا، روميان روش استخراج سريع را ابداع نمودند كه در آن جرمهاي عظيم سنگها از ارتفاعي پرت شده، خرد مي شد و سپس با جريانهاي آب حركت داده مي شد. ملغمه كردن، Amalgamation احتمالاً از آن زمان به وجود آمد، زيرا آن اولين بار در مقاله اي ردر قرن يازدهم بعد از ميلاد عنوان شد. در قرون وسطي، ذوب با سرب و گرفتن فلز از سرب پيشنهاد شد. دستگاههاي سنگ شكن آبي نيز براي نرم كردن سنگ معدن معرفي شد و معندكاران پردازش سنگهاي طلاي حاوي آرسنيك را با روش تشويه ، Roasting آموختند.

كيمياگران تلاش كردن تا طلا را با تغير فلزات پايه بسازند. اين امر ميسر نشد تا پايان قرن هجدهم كه مفهوم كلي آن غلط اعلام شد و اين نظريه رد گرديده به هرحال، اين تلاشها منجر به در ك هرچه بهتر فرآيندهاي شيميايي تا آغاز علوم طبيعي واقعي گرديد.

قرن هفدهم شاهد كشف تصفيه طلا، inquartation،يعني جداسازي طلا ونقره با اسيد نيتريك و Affination، يعني جدا سازي توسط اسيد سولفوريك بود. با پيشرفت صنعت در قرن نوزدهم روشهاي جديدي جاي روشهاي قديم را گفرتند اما برخي از روشهاي قديم هنوز هم حائز اهميت هستند. توليد طلا به عنوان محصول فرعي فرآيندهاي متالورژيكي ديگر ( مثلاً تصفية مس، روي و سرب) نقش بسيار مهمي را در آلمان بازي مي كرد. در سال 1863، روش كلري كردن، chlor ination پلتنر، plattners موفق به تصفية طلا با گاركار گرديد.

تصفيه با الكتروليد طبق WoHL WILL در سال 1878 ارائه گرديد. و هنوز هم براي تمام طلاهاي تصفيه شدة عيار 9995 و 9999 استفاده مي شود. از سال 1888، ليچينگ سيايندي مزاياي اقتصادي سنگهاي وايت واترزراند را ممكن ساخت چرا كه اين سنگها انعطاف پذيري كمتري را نسبت به روشهاي ديگر داشتند و اين به خاطر توزيع خلوص طلا بود. از سال 1970، ليچينگ سيانيدي جاي خود را به فرآيند كربن در پولپ Carbon- in- pulp proces (GIP) داد كه با تصفية پودر سنگ ليچ شده انجام مي گرفت، اخيراً مشكلات اكولوژيكي ناشي از شستشوي سيانيدي به خاطر واكنش سيانير در فاضلاب ها با پراكسيدهيدروژن بروز نمده است.

گسترش توليد طلا در رزوگارا اخير به خاطر مكانيزه شدن انتقال سنگ معدن و بهره برداري از آن است. در آمريكاي جنوبي، استخراج دستي سنگهاي معدن دوباره انجام مي گيرد اين سياستگذاري معيارهايي همچون اشتغالزايي، ايجاد شغل براي 500000نفر را تحت تأثير قرار داده استخراج با حلال به عنوان روشي جيد دبراي تصفية موثر و سريع طلا، مورد تحقيق و بررسي است.

 

2- خواص

تمايز ميان فلزات پاهي و نجيب در بسياري موارد اختياري است و به طور كلي با بررسي علمي و داده هاي متداول تعيين مي شود. طلا فلزي است نجبيب و باتمام معيارهاي اين گروه از عناصر مطابقت مي ند: مقاوم در برابر هوا، رطوبت و نوش نرمال- طلا در ميان فلزان قابل توجه است زيرا به طور طبيعي تقريباً در حالت عنصر يافت مي شود.

1-2 فيزيكي

طلا عنصري است فلزي با عدد اتمي 79، جرم اتمي 19696654.‌دماي ذوب 43/1064 ، دماي جوش 2808 و چگالي g.cm3 32/19.

رنگ اين فلز زرد سير است، ولي وقتي از روشهاي فراريت يا رسوبي بدست مي آيد به رنگ بنفش سير، ارغواني يو يا قرمز سير مي باشد. اين فلز داراي خواص صيقل پذيري خوبي بوده و داراي عالي ترين جلاي فلزي است.

تنها يك ايزوتوپ طبيعي و پايدار از طلا وجود دارد و آن هم ايزوتوپ 75 آن است. طلا داراي تقريبا24 ايزوتوپ راديواكتيو است كه در ميان آنها 5ليزوتوپ نيمه پايدار هسته اي وجود دارد كه اين ايزوتوپها از Au177 شروع و به Au204 خاتمه مي يابند. زمان نيمه عمر گونه هاي راديواكتويز طلا از 35/0 ثانيه كه متعلق به Au 177 است تا d183 روز كه مختص به Au195 است متغير مي باشد.

مهمترين راديو ايزوتوپ طبيع طلا كه در داروسازي استفاده مي شود 195Au است ه اشعه هاي لا و ع را ساطع مي كند. پيكربندي الكتروني طلا [Xe] 4F145d106s1 است. شعاع اتمي آن nm 1439/0 مي باشد. شعاع يوني باي عدد كوئورديناسيون 6، nm1379/0 براي +Au و nm 085/0 براي 3+ Au است.

نقطة ذوب طلا نقطه اي ثابت است كه در مقياس دمي سال 1968 تعيين شده. واحد سلولي طلا مكعب با سطوح مركز دار FCC( Face- centered cubic) با ثابت شبكه ( ao) nm 4081/0 است. زمانيكه طلا به طور طبيعي به وجود مي ايد معمولاً ظاهر كريستالي آنچناني ندار. آن نخ مانند، برگي شكل و در اشكال كروي است كه بر روي آن سطوح مكعبي، هشت وجهي و دوازده وجهي گاهي مشاهده مي شوند. وقتي مقدار زيادي از طلاي مذاب منجمد شود، يك مدل ويژه از حلقه هاي متمركز بر روي سطح ظاهر مي گردد.

طلاي خالص كه به صورت مكانيكي تهيه ندشه باشد بسيار نرم است. سختي آن در مقايس موس Mohs، 5/2 مي باشد و در مقياس برينل HB 18 است. طلا رساناترين فلز است. آنرا مي توان به صورت سرد كشيد تا از آن سيمهايي با ضخامت كمتر از 10 ميكرون به دست آيد و سپس آنرا به لاية طايي به ضخامت um2/0 رساند. طلا را مي توان بسيار جلا داد. خصوصيت نجيب بودن آن و رن درخشانش به آن جلاي زرد زيبايي مي دهد. لاية طلايي بسيار نازك مات است و رنگ آن آبي سبز به نظر مي رسد.

مقياس سنجش وزن طلا در ايران به حسب مثقال كه برابر 4/4 گرم است و در خارج از ايران با مقياس تروي TROY مي سنجد كه هراونس تروي ( OZ(TROY معادل با 103431/31 گرم است . درجة خلوص طلا را با عيار بيان مي كنند. مقياس عيار در حقيقت مقدار طلاي خالص در 24 قسمت از كل فلز است، يعني اين كه عيار طلاي 100 درصد خالص، 24 است. بهتري طلاي تجاري كه در ساخت زيور آلات به كار مي رود 15 تا 18 عيار است . سيكه هاي طلا عموما 6/21 عيار است، يعني در آنها 90 درصد طلا وجود دارد.

برخي خواص يدگرطلا در جدول اورده شده است.

2-2- خواص شيميايي

از لحاظ شميايي طلا يكي از م فعالترين فلزات به شمار مي رود. طلا با آب، هواي خشك يا مرطوب، اكسيژن ( حتي در دماي بالا)، ازون ( O3)، نيتروژن (N2)، هيدروژن (H2)، فلوئور (F) يد(I)، سولفور (S) و سولفيد هيدروژن (H2S) تحت شرايط نرمال واكنش نمي دهد.

طلا در مقابل قوي ترين محلولهاي قليايي پايدار است. حتي هيراكسيدهاي گداختة فلزات قليايي بر روي طلا بي اثرند. همچنين نمكهاي فلزان قليايي با اسيدهاي معدني، و سولفيدهاي فلز قليايي به طلا حمه نمي كنند.

طلا در تماس با تمام اسيدهاي خاصل مثل: اسيد سولفوريك (H2so4) اسيد كلريك (Hcl)، اسيد هيدروفلوئوريك (HF)، اسيد فسفريك (H3PO4)، اسيد نيتريك (HNO3)، به جز اسيد سلنيك (Selenious acid; H2 SeO3) و خصوصاً تمام اسيدهاي آلي، كاملاً مقاومت نشان مي دهد.

براي حل كردن طلا به صورت شيميايي، بهتري را اين است كه اگر يك هيدروهاليك اسيد hydrohalic acid با عامل اكسيد كننده اي مثل اسيد نيتريك، يك هالوژن، پراكسيد هيدروژن يا كروميك اسيد (Cro3) تركيب شود، طلا حل مي گردد. بدين صورت كه از نيروي اكسنده، همراه با آن از قدرت كمپلكس سازي چندين تركيب همزمان استفاده مي شود.

 

مختصری از تحقیق 66صفحه ای در قالب ورد


مبلغ واقعی 30,000 تومان    10% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 27,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۵ آذر ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 506

دیدگاه های کاربران (0)

تمامی مقاله تحقیق گزارش کار آزمایشگاه را از سایت ما دانلود کنید

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما